stap 4 van je elektrische garagedeur:

Ophalen of laten bezorgen

garagedeur zelf ophalen

Je kunt bij ons je garagedeur zelf komen ophalen. Deze keuze kun je aangeven bij de bestelling van je garagedeur. Hou er rekening mee dat er altijd een levertijd van 3 weken is, ook al je wilt komen afhalen. Dit komt omdat de garagedeur moet worden samengesteld en verpakt in de werkplaats en dan naar ons wordt vervoerd.

Na je bestelling nemen we contact met je op om een afspraak met je te maken, waarin je kunt aangeven wat voor jou een goed moment is om de garagedeur bij ons te komen afhalen. Let wel…. dit kan alleen op werkdagen tussen 8.30 en 16.30.

garagedeur laten bezorgen

Natuurlijk kun je de garagedeur gewoon laten afleveren. Ook deze keuze kun je aangeven bij de bestelling van je garagedeur. Hou ook hier rekening met een levertijd van 3 weken.

Na je bestelling nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een dag van de levering.
Ook als je de garagedeur door ons laat monteren moet je nog kiezen voor leveren of afhalen,
Je garagedeur zal dan eerder worden geleverd dan de afspraak die we maken om de deur te komen monteren. Dit is omdat de garagedeur vanaf de werkplaats wordt verzonden.

De vervoerder neemt op de dag van levering nog contact met je op over de tijd van levering, zodat je weet waar je aan toe bent.

0