stap 2 van je elektrische garagedeur:

zelf je garagedeur opmeten

Garagedeur zelf opmeten

Het zelf opmeten van de maten voor je garagedeur is niet zo moeilijk, al moet je wel eventjes weg van je computer. Neem een briefje, iets om te schrijven en een toereikende rolmaat mee naar je garage.
Dit is een klusje dat je alleen kunt doen, toch is helpend handje misschien best handig, want het is belangrijk dat je de maat goed opmeet.

De tekening hieronder laat je de garage zien vanuit de binnenkant. De garagedeur doorgang moet je uiteraard zelf opmeten, maar ook de bovenkant en de zijkanten om te bepalen hoeveel ruimte je hebt. Deze kanten moeten minimaal 10 centimenter zijn om de geleiderail van de garagedeur te kunnen bevestigen.

Hoe meet ik mijn garagedeur zelf op?

A Meet als eerste de opening van muur tot muur. Dit is de breedte van je garagedeur.

B De opening in de hoogte van onderdrempel tot aan de bovenkant. De hoogte van je garagedeur.

C Meet aan de binnenzijde van de garage de afstand van de zijwand tot aan de muur aan de LINKER kant van de doorgang, dit moet minimaal 10 cm zijn.

D Meet aan de binnenzijde van de garage de afstand van de zijwand tot aan de muur aan de RECHTER kant van de doorgang, dit moet minimaal 10 cm zijn.

E Meet aan de binnenzijde van de garage de afstand vanaf de bovenzijde van de doorgang tot aan het plafond van de garage, dit moet ook minimaal 10 cm zijn.

Meet voor de zekerheid ook even de diepte van je garage, deze moet minimaal 3 meter zijn. Deze ruimte heeft de garagedeur nodig om langs het plafond naar binnen te kunnen rollen.

A en B geven je de maten van je garagedeur zoals je die kunt bestellen in de webshop.

C, D en E moeten minimaal 10 centimeter zijn, zodat hier de geleiderail van de garagedeur kan worden bevestigd.

Garagedeur standaard maat

Heb je de juiste maten, dan kun je in de webshop je garagedeur bestellen. Dan zie je meteen wat jou garagedeur gaat kosten.

Twijfel je?

Ook dan kun je ons vragen voor een advies en inmeet gesprek. Dan ben er zeker van dat je de juiste garagedeur besteld.

breed:

2250 mm
2375 mm
2400 mm
2500 mm
2750 mm
3000 mm

hoog:

2000 mm
2125 mm
2250 mm
2375 mm

Andere maat gemeten?

Als de maten afwijken van de standaard, dan gaat het niet lukken om een standaard garagedeur te monteren. Heb je een garagedeur op maat nodig? Vraag een advies en inmeetgesprek aan. (Deze service leveren wij in een straal van 40 km rondom Eindhoven).

garagedeur advies gesprek met inmeet service

Twijfel je over de maat bij het zelf opmeten van je garage? Kom je op andere afmetingen uit dan wij bieden? Misschien heb je andere vragen of wil je toch liever de zekerheid van het vakmansoog?

Wij komen langs voor advies en meten de garage meteen goed voor je op. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je garagedeur.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je kunt daarna nog gewoon kiezen om je garagedeur zelf te monteren. We geven je hiermee een steuntje in de rug of misschien wel net dát stukje zekerheid dat je nodig hebt om het avontuur van het zelf plaatsen van een garagedeur aan te durven gaan.

een klein bedrag voor grote zekerheid

In de webshop vind je onder: “service en advies” de optie om een garagedeuradvies en inmeet gesprek aan te vragen.
Wij vragen hiervoor € 34,95 en komen dan bij je thuis langs voor een gesprek en meten de garagedeur voor je op..

Na je bestelling nemen wij contact met je op om een afspraak te maken en dan kijken we samen naar je wensen en de mogelijkheden. Tevens meten we de garage voor je op zodat je zeker bent van de juiste maten.
Dit advies is uiteraard geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Ook heb je nog steeds de keuze om de garagedeur zelf te monteren.

Rondom Eindhoven leveren wij ook montage en demontage service

In een straal van 40 kilometer rondom Eindhoven leveren wij ook een garagedeuren montage service, dit is inclusief een advies en intmeet gesprek. Wij komen dan bij je langs, meten de deur op en kunnen je adviseren over de mogelijkheden die voor jouw garagedeur van toepassing zijn.
Ook leveren we een garagedeuren demontage service, wij komen dan de oude garagedeur demonteren en voeren het materiaal voor je af.
Je vind deze opties in de webshop onder de categorie: Service en Advies

Ook dat is het gemak van de GaragedeurenDiscounterBrabant.nl

#wittewel

0